uitvoeringen

29 MAART 2023: HET MAGAZIJN, AMSTERDAM
Op het podium van onze reguliere repetitie-locatie in de Staatliedenbuurt in Amsterdam zongen wij een programma voor een publiek van bewoners, bekenden en buurtgenoten.
2 OKTOBER 2022: JUBILEUMCONCERT KEES ARNTZEN
Op het “pensioenconcert” van de Amsterdamse musicus/componist zong Times&Tides enkele werken, waaronder zijn compositie ” Akolasi Rabotas ” op een tekst van H.Werkman.
1 MAART 2020: KERKDIENST, AMSTERDAM
In het kleinste kerkje van Amsterdam, het doopsgezinde Meerpadkerkje in Noord, zongen wij enkele religieuze werken in de zondagse viering.
18 DECEMBER 2019: HET MAGAZIJN, AMSTERDAM
Op het podium van onze reguliere repetitie-locatie in de Staatliedenbuurt in Amsterdam zongen wij een programma voor een besloten publiek van bewoners en bekenden.
30 SEPTEMBER 2018: PRIVÉCONCERT, AMSTERDAM
In de feestelijke sfeer van een concert voor genodigden en bekenden zongen wij een programma over “Liefde, Leed en ander Ongerief…”.
22 DECEMBER 2017: KERSTCONCERT NULAND
Te gast bij de Merlijn-groep in Nuland zongen wij een kerstprogramma getiteld “O magnum mysterium”.
1 JULI 2017: KOORBIËNNALE HOFJESCONCERT, HAARLEM
In het moderne Gravinnehofje in Haarlem voerde Times&Tides een fraai programma uit: een staalkaart van het repertoire.
7 MEI 2017: DE HALLEN, AMSTERDAM
De oude tramremise is getransformeerd tot een centrum van culturele en culinaire avonturen. Wij zongen een afwisselend programma in het kader van de cyclus “zingen in de Hallen”.
26 NOVEMBER 2016: OUD-KATHOLIEKE KERK, AMSTERDAM
Op een steenworp afstand van het Concertgebouw zongen wij een programma van gevarieerde koormuziek onder de titel “Puisque tout passe”.
14 FEBRUARI 2016: LUSTRUMCONCERT
In het Polanentheater te Amsterdam vierden wij ons eerste lustrum met vóór de pauze het programma “The night we met”, en na de pauze optredens van (oud-)leden in wisselende samenstelling, besloten met borrel en diner met ons publiek. Een prachtfeest…
28 JUNI 2015: KOORBIËNNALE HOFJESCONCERT, HAARLEM
Times&Tides voerde het spaanstalige programma “Duende” uit in een “hofjesconcert” in de fraaie Wijngaardtuin in Haarlem.
26 NOVEMBER 2014: HET MAGAZIJN, AMSTERDAM
Op het podium van onze reguliere repetitie-locatie in Amsterdam-West zongen wij een programma “Première!” voor een besloten publiek van bewoners en bekenden.
29 JUNI 2013: KOORBIËNNALE HOFJESCONCERT, HAARLEM
In het Hofje “In den groenen tuin” (Warmoesstraat 23, Haarlem) zong Times & Tides een selectie uit het repertoire.
17 MAART 2013: FESTIVAL KLEIN VOCAAL, NASSAUKERK
Een zestal kleine vocaal ensembles, waaronder Times & Tides, bracht elk een kwartier muziek ten gehore.Dit gevarieerd en boeiend programma bleek een groot succes.
1 MAART 2013: KAPEL OLVG
Het programma “Times and Tides” werd gezongen in de fraaie Kapel van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam.
27 FEBRUARI 2013: ROEIVERENIGING “DE AMSTEL”
Twee dagen eerder werd hetzelfde programma uitgevoerd in de sociëteit van de Roeivereniging De Amstel.
4 MAART 2012: ONS’ LIEVE HEER OP SOLDER
Bij de misviering in deze 350+ jaar oude schuilkerk bracht Times & Tides de “Missa 4-vocum Inaequalium” van Claudio Monteverdi ten gehore.
30 NOVEMBER 2011: ROEIVERENIGING “DE AMSTEL”
Het programma “water” werd door Times & Tides succesvol uitgevoerd in de sociëteit van Roeivereniging “De Amstel”.
1 OKTOBER 2011: AMSTERDAM-NOORD
In het kader van het project “Hemelwater: ga je mee?” deed dubbelkwartet Times & Tides een try-out met een keuze uit het programma “water”.
1 OKTOBER 2011: AMSTERDAMS LYCEUM
Op dezelfde dag, ’s avonds, deed Times & Tides een try-out met een keuze uit het programma “water” in het kader van de huisconcerten van Richard Chantrel.